lørdag den 14. januar 2012

CUBA del 1

Saa har vi vaeret paa farten en lille uge og allerede oplevet utroligt meget. Cuba er et fantastisk land at rejse rundt i! Vi startede i Havana, hvor vi havde et par dage til at opleve byen og stemningen og tog derefter til Trinidad hvor vi befinder os nu. Internettet paa Cuba er approximativt ikke eksisterende saa der kommer ingen billeder i denne omgang, vi haaber det bliver bedre i Mexico.
Her er varmt og fugtigt, menneskene er venlige og meget imoedekommende (vi faar f.eks. mange soede bemaerkninger om hvor smukke vi er) husene er farverige og bilerne er en blaning af gamle skrammelkasser og antikke flotte flydere og saa er der hestevogne og cykeltaxaer over alt.
Vi bor i private huse "casa particular", hvilket er utroligt hyggeligt og giver et lidt bedre indblik i cubanernes liv, paa trods af at vi ikke kan saa meget spansk og kommunikationen lidt begraenset. Her faar vi ogsaa morgen- og sommetider aftensmad saa vi faar mulighed for at smage lokal mad - det er saa laekkert!

I morgen tager vi til byen Cienfuegos, derefter til omraadet Valle de Viñales og maaske tager vi forbi oeko-byen Las Terrazas. Det er vist ogsaa alt hvad vi kan naa paa vores to uger paa Cuba.

/Sara og Sarah

Ingen kommentarer:

Send en kommentar