fredag den 13. april 2012

Isla Holbox, Mexico

Morgenen efter den surrealistiske nat tog vi en bus til Chiquilá hvor der gaar baade til Isla Holbox. Paa baaden snakkede jeg med en mexicansk kvinde (paa spansk), der var paa ferie med sin mand. Det viste sig at de skulle bo det samme sted som os og dagen efter havde de lejet en golf-cart (det meste brugte transportmiddel paa Holbox) som vi fik lov til at tage en tur paa fordi de ikke lige skulle bruge den. Var vildt hyggeligt at se oeen paa den eneste rigtige maade.

Derudover slappede vi en hel del af paa Holbox for ligesom at blive klar til 2 intense uger naar vi moedte drengene i L.A.

Billede af horisonten hvor man kan se de to have mødes:


Solnedgang over Holbox:


En aften gik vi ud og spiste lækker mad som farvel til Central Amerika. Her ses vi på restauranten ned til vandet:


På vores hostel havde vi dagen før snakket med 3 mexikanske piger fra Mexico City (stewardesser), der spurgte om vi ikke kom i byen denne aften. De snakkede om et sted der hed Karaoka, hvor alle unge kom. Så da vi på restauranten snakkede med tjeneren og bartenderen, der spurgte om vi ville med videre dertil sagde vi ja. Vi tog dog først til en anden bar, da Karaoka ikke var åbnet endnu, og her mødte vi de tre piger. Meget tilfældigt og ret hyggeligt. Her er et fællesbillede af os allesammen, hvilket specielt de mexikanske piger var vilde med at få taget.



1 kommentar: