fredag den 27. april 2012

Sacramento, Canifornien, USA (del 2)

Næste morgen kom Chris og hentede os hjemme hos sine forældre og undskyldte mange gange for gårsdagens balade. Han tog os med ind til midtbyen til Rachels (Chris' forlovedes) lejlighed, hvor vi kunne bo de næste dage. Vejret gråt og vådt, hvilket ellers er meget ualmindeligt i Californien, så Chris åbnede en falske vin og fandt et brædtspil frem, så sådan fik vi formiddagen til at gå.

Brædtspillet SORRY! og vin
Over middag begyndte det at klare lidt op og Chris viste os lidt rundt i nabolaget og da vi blev sultne tog Chris os med på Rachels yndlings italienske restaurant

Vi brugte eftermiddagen på at se filmen "Hangover 2", hvor jeg (Sarah) lige fik mig en lille morfar. Chris havde inviteret to af sine kammerater over om aftenen for at så de kunne være med til at vise os Sacramentos natteliv. Jeg var lidt groggy efter min lille lur og Sara træt fordi hun ikke havde sovet, men Chris, betænksom som altid, løb ud og hentede "5 hour energy"-drik, som er et lille shot, der smager ganske forfærdeligt, men er så proppet med koffein at da kammeraterne dukkede op var vi friske som en havørne!

Chris' kammerater Matt og Jeff joinede os i et spil SORRY! inden vi gik ud.
Jeff er kunstlærer og vidste derfor at der var sent åbent på Crocker Art Museeum, så det var aftenens første stop. Derefter to vi på indisk restaurant hvor man kunne ryge vandpibe. Det blev lidt en speciel oplevelse fordi der kom en sort hjemløs herre ind, som eftersigende var på crack og sang meget høje Michael Jackson sange i håb om at tjene en lille skilling. Sara der sad ydderst synes vidst det var lettere ubehageligt når han kom lidt fortæt på. Han havde lidt en tendens til spytte når han sang, hvilket ikke er særligt lækkert når man sidder der med sin mad... men så har vi også prøvet det!

Hele dagen have Chris hintet om en bar han ville tage os med på. Det var et meget amerikansk sted sagde han. Et sted hvor hvor piger tog hen hvis de ikke ville have at klamme fyre lagde an på dem. Da vi spurgte om det var en stripklub sagde han nej, men det hennede at der var nøgne mænd... Vi var totalt lost... Indtil vi gik ind af døren til en bøssebar! Det var simpelthen det sejeste sted og så hyggeligt! Vi drak, dansede og Sara satte en et-dollar tip i bokseshorts kanten på en mandelige danser. En fantastisk aften! Tak Chris :)


Dagen efter havde vi en stille og rolig tømmermands dag, hvor vi så dårlig tv og bare flød på sofaen. Det var skønt at have vores egen lejlighed hvor vi bare kunne gå rund og være grimme og ikke behøvede bekymre os om andre mennesker... bort set fra at det pludselig bankede på døren og der stod to håndværkere udenfor der skulle sætte et nyt komfur/ovn ind i lejligheden.
Det eneste tidspunkt vi forlod lejligheden var da vi skulle ud og købe ind til aftensmad og hygge. Vi blev nødt til lige at afprøve den nye ovn, så vi lavede pizza til aftensmad.


Chips, chokolade, cola og New Girl - hvad kan man ønske sig mere på en tømmermands dag?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar