torsdag den 26. april 2012

San Fransisco, USA

De sidste to dage af drengenes ophold brugte vi i San Fransisco og splittede op. Så her kommer et indlæg om Sara og Christians dage i San Fransisco.
Torsdag brugte vi på at gå rundt i byen og se en masse ting.
Vi så en masse meget stejle gader som denne:

Vi gik igennem Chinatown hvor alt pludselig var uforståeligt for os (dog ikke one way skiltet):

Vi så verdens stejleste gade. Den er så stejl at den laver hårnålesving. Mange gader er også så stejle at man ikke må parkere parallelt derpå.

Vi gik ned til Fisherman's wharf, der er en del af havnen med en masse fisk og turister (viste det sig):

Der var en arkade med gamle spillemaskiner, hvor vi ikke kunne dy os for at bruge et par quarters. Så vi spillede begge bla.a spillet Marshall spiller i HIMYM, vi endte dog med at stå lige selvom jeg gik meget op i spillet (jævnfør billedet):

Udenfor var der en pensioneret ubåd der fangede Christians interesse:

Jeg var mere fanget af denne:

Til frokost ville vi gerne have noget amerikansk, så vi prøvede at købe to corndogs (jeg troede seriøst ikke det var pølser):

Det var dog ingen succes, så vi købte en lækker fish-wich:

Vi gik ud langs havnen til en mole hvor man havde godt udsyn til Alcatraz (som vi desværre ikke fik billetter ud til):

Vi gik ud til en hyggeligt park med en fin bro i baggrunden ;-)

På vej hjem købte vi Ben & Jerry's, mums:



Til aften gik vi ud og spiste og fik vildt lækker mad og vin for at Christian kunne sige rigtig farvel til USA - og vi kunne have en hyggelig aften. Endte med at spare $30 fordi en venlig kvinde gav os en voucher hun havde. Ikke dårligt.

Fredag var Christians sidste dag i USA, så den brugte vi på at hygge. Vi gik hele vejen ud til Golden Gate Park og så en masse flotte huse på vejen. Vi gik rundt i den ene ende af parken og gik derefter på Starbuck og fik os en sandwich og kaffe. På vej tilbage gik vi forbi Japan center, der viste sig at være et japansk indkøbscenter med bl.a. japanske bøger og blade. Aftenen brugte vi på en film og fastfood :-)

HEr er lige et enkelt billede af os i Golden Gate Park:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar