fredag den 4. maj 2012

Cars


Dette er historien om bilerne i vores (USA) liv.

Det hele startede med at vi hentede en sølvgrå Toyota Yaris hos National i Los Angeles. Dette viste sig dog at være en "dødfødsel", da vi dagen efter måtte køre tilbage med den, da olien skulle skiftes.
Her kom vi i stedet af sted med Smilla, en splinterny og smuk lille pige. Hun kørte godt og gjorde os stolte indtil hun efter 5000mil led samme skæbne som sin forgænger. Hun klarede lidt over en måned med os bag rattet før vi forleden dag måtte køre til Denver, Colorado, og bytte hende. Det var hårdt at sige farvel og ingen af de andre kunne umiddelbart leve op til Smillas standarder.





R.I.P. Smilla.



Vi kørte fra Denver i nedtrykt sindstilstand, men fandt hurtigt ud af at det slet ikke var et dårligt bytte vi havde lavet. Buster Butters Firebolt ligner udefra enhver sød og uskyldig (bi-curious) dreng, men indeni gemmer der sig en pimpet hightec djævel. Han kan ALT! Selv hjælpe os med at parrallelparkere (hvilket vi dog ikke har afprøvet endnu). Han kan endda køre selv om han angiveligt er løbet tør for benzin (jvf. dagens strabadser).


Buster Butters Firebolt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar