torsdag den 3. maj 2012

Seattle, Washington, USA

Fredag kørte vi fra Portland til Seattle, det var en ca. 3 timers køretur, så i forhold turen fra Sacramento til Portland var dette barnemad.
Vi havde prøvet at finde en couchsurfer vi kunne bo hos i Seattle, men det gik lidt i vasken, så vi startede med at indlogere os på et hostel i downtown. Da vi kørte ind mod byen fangede vi lige byens skyline:


Og her er udsigten fra vores værelse - the Needle:



Eftermiddagen blev brugt på at gå lidt rundt i byen. Vi var for første øjekast utrolig forelskede i Seattle, måske fordi der her regner ca. 90% af tiden og vi fangede netop 5 solskinsdage i træk. Man har vel lov at være heldig en gang imellem.
 Lørdag  kørte vi ud og så universitetsområdet (U district) og Ballard, der eftersigende skulle være et gammelt nordisk område (det eneste vi dog så var de nordiske flag). Senere kom vi i kontakt med Kaifu, en couchsurfer fra Seattle der kunne have os boende fra søndag til tirsdag. Han boede tæt på universitetsområdet, så det meste af søndag brugte vi på at gå midtbyen tynd.

I universitetsparken.

Sarah på verdens første Starbucks.

Kaifu havde mens vi var der to bosniske studerende til at bo. De var på et par ugers udvekslingsprogram hvor de skule lære om det amerikanske samfund. Søndag aften havde de planlagt at tage på den eneste bosniske restaurant i Seattle, de lige havde opdaget. Den hed "Sarajevo Lounge" og her ses fra venstre Henrik, Henrik (vores danske navne til dem) og Kaifu. Henrik i midten følte sig vist klemt.


KAifu havde en hel del ideer til hvad vi skulle se i Seattle. Så mandag gik vi sightseeing amok. Startede i bydelen Fremont:

Sarah og trolden under motorvejsbroen.


Mig og Lenin.

Sarah og Chokoladefabrikken.

Os og Seattles skyline.

Vi spiste mexikansk i U distriktet og fandt institut for fysik og astronomi samt universitetsbiblioteket, hvoraf en del ligner en gammel kirke.

Én af Maxwells ligninger på muren udenfor fysik.

Biblioteket.

Læsesalen.
Vi tog igen ind til byen og besøgte en Starbuck på 40. etage og så byen fra et findt udkigspunkt i et villakvarter.



Sidste men ikke mindst kørte vi forbi Lakeview cemetery og så Bruce og Brandon Lee's grave:


Til aften lavede vi dansk aftensmad til Kaifu: Kold kartoffelsalat og frikadeller.

3 kommentarer:

  1. Så det altså nu i skal blive syge - I kommer ikke hjem til DK før i har været inde forbi Mc Dreamy!!! Kys Sanne og Fie

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Hver gang vi så en ambulance var vi også sikre på at det var Grey eller en af de andre... Fandt dog ud af at der slet ikke er noget der hedder Seattle Grace (spurgte Kaifu). Hvis vi havde fundet dem ville Sara være sprunget på Avery, så kunne jeg få resten ;)
    knus Sarah

    SvarSlet