tirsdag den 29. maj 2012

Charlotte, North Carolina, USA


VI ankom til Charlotte søndag den 20. maj sent på eftermiddagen. Vi skulle besøge Sarahs ven Jonathan (som hun mødte i Heidelberg) og hans kæreste Vera.
Den første aften blev brugt på god mad (bl.a. eén af verdens lækreste chokolade brownier) og hygge ved en form for bål og ikke midst disse:


Vi lavede S'mores, der består af to kiks med en ristet/smeltet skumfidus imellem sammen med et stykke chokolade. De var Så gode og vi kan bekræfte hvorfor de hedder S'mores ;-)

Mandag skulle vi lige et smut ud til lufthavnen for en gang for alle at få ordnet vores bilsituation. Vi brugte ca to timer derude, men så skulle alt også være iorden. Bagefter kørte vi direkte over og mødte Vera og Jonathan i Jonathans forældres hus. Hans forældre var bortrejst så vi kunne bruge eftermiddagen ved deres pool med lækker mad, musik og ikke mindst jello-shots.

Sarah og Vera spiser frokost ved poolhuset/baren. Jonathan jammer lidt på trommer:


Jeg skulle selvfølgelig også lige prøve krafter med mit yndlingsinstrument:


Vi nyder vejret og udsigten:


Men man kan jo ikke bare dovne den hele tiden, så eftermiddagen stod også på at smage jello-shots (med masser af vodka i). Tror ikke lige jelloshots er noget for os, men det virker som en efektiv måde at blive rundt under fødderne på:


Der er klart delte meninger om jello shotsene:


Om aftenen tog vi ud og spiste wings - og hold op hvor var de gode:


Mig og Sarah i Charlotte centrum:


Til sidst tog vi ud og bowlede hvor Sarah tæskede os andre. Men det var en vildt hyggelig aften bl.a. med en jäger bomb (dog ikke helt på den rigtige facon):



Tirsdag var det den 22. maj og det skulle selvfølgelig fejres. Så var det nemlig 26 år siden jeg kom til verden. Vi stod op og lavede lagkage helt fra bunden (både bunde og creme) og så fik jeg skypet lidt med både mor og far (og Rasmus) og Christian. Her står jeg og ligger én af de sidste hænder på kagen:


Jonathan havde nogle lys i skuffen, så de fuldendte kagen:




Og jeg fik lov til at puste: (kan ikke helt huske hvor mange kærester jeg endte med. Forhåbentlig bare én ;-))


Til frokost spiste vi på en rigtig hipster diner/restaurant der hed diamond. Sarah og jeg skulle smaqge en masse sydstats/North Carolina retter. I syden frituresteger/indbager de alt, så vi fik: Pulled pork med sovs (rent faktisk ikke friturestegt), hush puppies (friturestegt dej), biscuit (eller fed bolle), indbagte pickles med ranch dressing (overraskende gode) og indbagte grøntsager vi ikke kan huske hvad var:


Eftermiddagen blev bla. brugt på at se universitets området hvor båre Jonathan og Vera har gået (University of North Carolina, Charlotte - UNCC). Her ses de to foran en af de bygninger Vera havde mange timer i:


Resten af eftermiddagen blev brugt på en 24timers hipster cafe/bageri med de lækreste kager og en virkelig skør men fed indretning. Jeg spiste en macaroon og en lille bitte chokolade mousse, der smagte så fuglene sang:


Vi spiste aftensmad på Cabo fish taco, hvor vi fik de lækreste taco med diverse fisk. Mums. Derefter var det meningen vi skulle have været til koncert i hipster kvarteret, men hvad der skulle have været en rock koncert viste sig at været badass rap, så vi tog i stedet hjem til jelloshots og xbox dance. På vej tilbage (selvfølgelig i hipsterkvarteret) så vi denne vilde væg:


Og så så vi seriøst en "short bus"(hehe):


Jelloshots en masse:


Og dance battle:


Alt i alt havde vi nogle rigtig gode dage i Charlotte og jeg havde en rigtig god fødselsdag.

Thank you Jonathan and Vera for some lovely days in Charlotte. Hope you have been able to translate all the danish in this entry ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar