tirsdag den 15. maj 2012

Minneapolis, Minnesota, USA

Vi ankom til Minneapolis og indlogerede os hos Erin vi mødte i Guatemala. Den første aften vi var der lavede hun "chicken pot pie" og vi drak et par flasker vin.


Søndag morgen tog Erin os med på Perkin's, en lækker diner der kalder sig selv restaurant & bakery. Her fik v rigtig lækker morgenmad/brunch. Her ses Erin med sin salat i en brødskål:


Efter Perkin's tog vi hjem og gjorde os klar til at tage i katolsk kirke. Erins niece skulle have sin første "communion", så det ville vi over og se og så fik vi jo muligheden for at se en katolsk gudstjeneste. Det var ikke lige vores kop te, men en oplevelse.
Om eftermiddagen mødtes vi med Erins far og tog på skydebane. Han har to pistoler (en 22 caliber og 10mm), som vi fik lov til at skyde med. Den lille (22'eren med ca.5mm kugler) var lige til at håndtere. Der var ikke meget rekyl og den var til at ramme med. 10mm'eren derimod var i enhelt anden kategori. Den larmede utrolig meget og gav en ret stor rekyl.




Søndag aften blev brugt på denne familie restaurant sammen med Erin, hendes søster med mand og søn og Erins mormor til "dinner with grandma":



Mandag tog vi i "Mall of America" som er USA's største shopping center med tivoli i midten, akvarium i kælderen, en biograf, madsteder som f.eks. Hooters og utrolig mange butikker.



Vi spiste burger og drak budweiser på Hooters efter en masse shopping:



Aftenen blev brugt på Target Field i Minneapolis midtby sammen med Erin. Her så vi Minneapolis Twins blive tæsket i baseball af Los Angeles Angels. Erin forklaerede os reglerne og det endte næsten med vi forstod spillet.







Mandag var den store Rammstein dag. Vi brugte det meste af dagen på at vaske tøj, slappe af og bage pizzasnegle.



Inden koncerten tog vi på asiatisk restaurant og spiste lækker mad og drak en øl og en cocktail:


Koncerten var i en kategori for sig selv. Fantastisk musik, god stemning og et sygt sceneshow med ild, spyt og sperm.








2 kommentarer:

  1. Øh, sperm? ....ad....

    Har I lagt mærke til, hvor meget fokus der er på den alkohol I indtager i det indlæg? Er det fordi I har undværet øl og vin i uudholdeligt lang tid, eller fordi I er ved at få en afhængighed? ;)

    Hvor er I henne nu?

    SvarSlet
  2. Jeg vil egentligt også godt vide om det dersens sæd var med i billetprisen, eller om det var en slags encore? Har i mødt Brenda & Brandon?

    SvarSlet