torsdag den 31. maj 2012

Washington D.C., USA


På vej til Washington D:C. kom vi forbi en bod der solgte jordbær ude på landet. Mums de var gode:



DA vi ankom til D.C. tjekkede vi ind på vores hostel i området "Adams Morgan". Det var lidt et hipster/gå i byen sted med restauranter, barer og butikker. Det var et vildt lækkert område:


Vi brugte dagen på at gå rundt og se området:


Og til aften tog vi os sen lille én. Her ses Sarah med en lille drink:


Søndag ville vi lege rigtige turister, så vi købte billet til en hop on/off turistbus. Der var dog en masse ændringer i ruterne pga. memorial day, så vi fik også gået en del.
HEr ses D.C.'s største katedral:


Obama var desværre ikke hjemm, så ham fik vi ikke hilst på. Men vi så hans hus:



Lincolm tilgengæld er altid hjemme, så ham var vi oppe og hilse på:


Og derfra kunne man se hen til Washington monumentet. Detr skulle egentlig være vand i bassinet foran, men de var vist igang med en lille renovation:


PÅ vej ned til "The Capitol" for vi næsten vild inde i "korean war memorial":


Vi sluttede af med "the Capitol":



Og gik igennem "Chinatown":



Om aftenen tog vi over til en couchsurfer vi kunne bo hos de næste to nætter. Han var meget venlig men efter vores mening også ret selvoptaget og snævertsynet. Vi ville have været i biografen om aftenen og set "Avengers", i stedet brugte vi afenen på at snakke med ham (aka. han snakkede, vi faldt næsten i søvn). Så har vi også oplevet det.

Mandag blev bl.a. brugt i den hyggelige bydel Georgetown med en cupcake. Mums:


Vi tog en ekstra tur med vores turistbus:


Tog på et af de gratis Smithsonian museer. Air and space museum:






Derefter tog vi metroen ud til en kæmpe kunstudstilling der hed Artomatic, som vi havde fået anbefalet af ekspedienten i en butik. Da vi kom derud viste det sig dog at været lukket mandag og tirsdag. Så i stedet tog vi tilbage til Rockville og tog i biografen og så "Avengers" (inviterede vores vært med). Den var action pakket og virkelig udnerholdende. Var dog meget skuffet over at Bruce Banner ikke blev spillet af haps-lapsen Edward Norton :-( Men en meget god film.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar